Comenzi telefonice la 0785.700.600 sau te ajutam sa alegi nuanta potrivita pe WhatsApp la 0785.700.600

Transport si Plata

  1. Transportul articolelor comandate se efectueaza prin firma de curierat FAN COURIER  ( www.fancourier.ro , aici aveti detaliile legate de nr. de telefon ale sediilor de curierat din localitatea dvs.).
 
Costul transportului se adauga automat la comanda ta si va fi in jur de 18 ron. 

Avantaje
  • Livrare rapida 
    24 de ore/ 48 de ore in zile lucratoare (Luni-Vineri | 08:00 - 17:00) in Romania
  • Siguranta (asigurata)
  • Comoditate (datorita livrarilor "Door to Door")
  • Eficienta
  • Costul transportului este intre 15-20 ron
Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului de regula in 24 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala. In cazul unei Forte Majore livrarea poate intarzia  (conditii meteo nefavorabile)
La primul Colet neridicat, ne rezervam dreptul de a nu mai livra nicio comanda prin Ramburs, fiind necesar ca Plata pentru viitoarele comenzi sa fie efectuata
 
  1. Plata comenzii dvs. se va face la primirea coletului, domnului curier, in sistem de ramburs sau plata cu cardul online.
Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
×