Comenzi telefonice la 0785.700.600 sau te ajutam sa alegi nuanta potrivita pe WhatsApp la 0785.700.600

Politica de confidentialitate

Compania noastra stocheaza si prelucreaza datele cu caracter personal, in conformitate cu Legea privind protectia datelor cu caracter personal Nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare.

Protejarea datelor dumneavoastra

Toate informatiile despre clientii nostri sunt protejate impotriva oricarei utilizari abuzive. Datele sunt stocate pe serverele proprii situate in incinta societatii. Serverele nu sunt conectate la reteaua publica de Internet, in asa fel incat nici o persoana neautorizata nu le poate accesa.

Informatiile personale pe care le furnizati in momentul achizitionarii sunt complet confidentiale si in nici un caz nu vor fi furnizate catre terti. Datele cu caracter personal vor fi folosite doar pentru activitatile asociate cu executarea comenzii.

Toate datele personale pe care ni le comunicati, nu vor fi comunicate catre terte persoane fara acordul dvs. prealabil si vor fi prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal. Beneficiaţi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, la departamentul suport clienti prin e-mail la adresa bymilano.hair@gmail.com, sau la telefon 0757168781. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Puteti solicita oricand modificarea, actualizarea sau stergerea din baza de date. Datele furnizate sunt prelucrate in scopul executarii contractului (facturii) și.vor fi stocate in baza de date a firmei noastre. Prin lansarea comenzii, cumparatorul este de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

La cererea scrisa a clientului datele personale ale pot fi sterse din baza de date.

Stergerea datelor personale

Daca doresti sa stergem toate date tale personale, trimite-ne o cerere la bymilano.hair@gmail.com . Vom sterge imediat toate datele personale sau alte informatii considerate vulnerabile.

×