Comenzi telefonice la 0785.700.600 sau te ajutam sa alegi nuanta potrivita pe WhatsApp la 0785.700.600

Returnări

Dorim sa fii pe deplin multumita de produsele noastre,insa daca din orice motiv acest lucru nu se intampla, ai intotdeauna posibilitatea de returnare sau de schmbare a produsului.

Foloseste formularul de retur pentru a inregistra solicitarea dvs!
Schimbarea produselor:

 • in cazul in care doresti sa schimbi produsul comandat cu altul (alta lungime, culoare, tip) acest lucru se poate face trimitandu-ne produsul comandat inapoi, cu plata transportului la destinatar(la SC ROYAL HAIR SRL).Te vom anunta la primire si vom restabili cu ce produs doriti sa faceti schimbul
 • Noul produs iti va ajunge din nou la adresa in 2-3 zile lucratoare.
 • ATENTIE! Produsele returnate trebuie sa fie perfect intacte, in ambalajul original si nu trebuie sa prezinte urme de probare sau purtare , din motive de igiena si de sanatate. Produsele care nu respecta aceste conditii , vor fi returnate catre dvs. Din motive de igiena si de sanatate!
 • In cazul extensiilor de par, e foarte important a nu se desface sigiliul auriu , in caz contrar se poate lua in considerare ca produsul a fost probat sau purtat.
 • daca ai indepartat sigiliul auriu, pierzi garantia returului
 • nu incerca sa reambalezi extensiile!
 • Culoarea, lungimea , gramajul si calitatea parului pot fi observate fara a indeparta sigiliul auriu
 • Echipa noastra va face o atenta evaluare a produsului la primire, pentru a verifica indeplinirea conditiilor de returnare
 • In cazul in care produsul nu se incadreaza in termenii si conditiile de retur, se va intocmi un proces verbal in prezenta curierului in  care se vor mentiona aspectele care nu se pliaza conditiilor de retur , iar produsul va fi returnat catre dvs, din motive de igiena si de sanatate!
 • Exceptie!in cazul in care totusi ai rupt sigiliul auriu, dar produsul nu a fost purtat/folosit/probat, sau cand ambalajul este deteriorat, se va percepe o taxa de reambalare de pana la 25% din valoarea produsului, taxa ce iti va fi facturata ulterior!

 

 • produsele se returneaza impreuna cu accesoriile primite, cu bonusurile sau cadourile oferite, si neaparat insotite de documentele de achizitie
 • nu se accepta retur produse probate , fara sigiliul auriu, purtate, tunse, vopsite, sau care prezinta alte semne de deteriorare
 • piesele clip-on , mese separate, sunt singurele care nu pot fi schimbate/returnate din motive stricte de igiena si de sanatate.
 • In cazul peurcilor din par natural sau sintetic, se pierde garantia returului, in cazul in care ai taiat plasa transparenta care margineste peruca sau daca sistemul de reglare prezinta urme de fortare

Orice retur care nu respecta conditiile noastre va fi refuzat din motive de igiena si de sanatate!
Echipa byMilano verifica exclusiv calitatea fiecarui articol, oferindu-ti astfel garantia ca articolele comandate de pe www.bymilano.ro sunt intr-o stare impecabila. In cazul unei exceptii, ne asumam raspunderea si iti inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand si taxele aferente transportului (tur, retur).
Legislatia romaneasca in vigoare prevede: „consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.
In cazul in care doresti sa returnezi unul sau mai multe produse, sau sa semnalizezi un defect sau o livrare de produs gresit, este necesar sa ne anunti in termen de maximum 3 zile de la primirea coletului, apeland unul din nr  tel : 0785.700.600
                                                                    0745.806.382

sau completand formularul de retur!
Vei lua legatura cu un Operator din byMilano, caruia ii vei comunica Articolul pe care doresti sa-l returnezi, si ce articol doresti in schimbul acestuia. Vei primi automat un email cu adresa la care trebuie sa ajunga coletul cu articolul returnat, si detalii legate de procedeul returnarii.
In maxim 15 zile de la data returnarii, vom inapoia contravaloarea comenzii prin Transfer Bancar. (Pentru acest lucru avem nevoie de codul tau IBAN alcatuit din 24 de caractere). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. Restituirea se face doar pe valoarea articolului returnat. In cazul in care doresti restituirea sumei de bani este necesar sa ne contactezi telefonic pentru a ne comunica acest lucru!
* Cheltuielile legate de transportul retururilor cat si a comenzilor alese in schimbul acestora din afara teritoriului Romaniei vor fi suportate de catre client.
Atentie! Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client. Restituirea sumei se refera strict la valoarea produselor comandate, nu si la cheltuielile legate de transportul produselor.

IN cazul in care initial ai beneficiat de transport gratuit( de obicei la comenzile peste o anumita suma prestabilita de byMilano), acesta iti va fi retinut la returnarea contravalorii  produsului care a format oferta cu transportul gratuity, si binenteles facturat ulterior!

 

Pasi de urmat pentru RETURNAREA produsului:

 

 1. Completeaza Formularul de Retur din partea de jos a acestei pagini; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt Returul si a-ti trimite un produs inlocuitor sau pentru a-ti returna banii in cont
 2. Ambaleaza produsele pe care doresti sa le returnezi – produsul in ambalaj original (carton + folie transparenta, sau cutie, dupa caz) trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere deteriorari in timpul transportului
 3. In colet adauga – certificatul de garantie (unde e cazul), copia dupa factura si Formularul de retur completat (in caz ca nu l-ai completat si trimis deja spre noi).
 4. Trimite doar prin curier coletul cu produsele catre SC BEST LINE EXPRESS SRL, Str Bistritei 4. Coletele trimise prin Posta Romana nu vor fi ridicate!De asemenea coletele cu ramburs nu vor fi ridicate!

Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client!

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in termen de 14 de zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur, conform legislatiei in vigoare!

Dacă aveţi o problemă cu un produs comandat de la noi, care nu a fost rezolvată de către Departamentul Tehnic sau de către Departamentul Vanzări, aveți posibilitatea de a returna produsul. Primul pas este completarea acestui formular de returnare.

Acest formular trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare.

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare

Am citit și sunt de acord cu Politica Returnarilor
×