Comenzi telefonice la 0785.700.600 sau te ajutam sa alegi nuanta potrivita pe WhatsApp la 0785.700.600

Despre Noi

Pornind de la premisa ca parul reprezinta 90% dintr-un selfie, BY MILANO, vine in a va dezvalui un secret.

Secretul parului frumos, secretul parului bogat ,lung si stralucitor. Astfel ca parul, ca si accesoriu, iti poate innobila frumusetea, iar acest lucru trebuie sa ramana doar secretul nostru!

By Milano se adreseaza tuturor femeilor exigente cu frumusetea lor prin varietatea gamelor de extensii de par natural 100% si accesorii, oferindu-ti posibilitatea de a face "shopping ca la Milano"!

Conceptul de "baby hair", tehnologia multitone, produsele unice si exclusiviste , varietatea si multitudinea produselor, parul intradevar natural si ultra remy, ne claseaza clar in topul firmelor preferate din intreaga lume.

By Milano este un brand revolutionar al firmei ROYAL HAIR, firma cu prestigiu din punct de vedere al experientei, al cifrei de afaceri dar si al numarului de clienti deserviti in toata lumea.

Suntem conştienți de faptul că succesul este construit pe încrederea si satisfacţia clienţilor noștri. Angajaţii companiei acţionează conform unui Cod de Etică care pune accentul pe profesionalism şi dorinţa de a satisface nevoile clienţilor. Principiile cuprinse în Codul de Etică confirmă faptul că obiectivul principal este satisfacţia clienţilor pe termen lung, si nu un profit imediat.

Cu o vasta experienta in domeniul vanzarilor, compania noastra a contribuit semnficativ la dezvoltarea produselor si serviciilor cu referire la extensii de par natural, aducand si in Romania concepte noi, calitate unica si produse exclusiviste. De asemenea suntem siguri ca am creat noi standarde pentru clientii din Romania, fiind deschisi si valorificand feed-backurile tuturor clientilor nostri.

Colectiile create, precum si specificatiile atent selectate ale produselor promovate, sunt rezultatul a numeroase studii de piata pe segmentul hair-style si al modei, astfel ca oferim doar produse de calitate in cele mai noi versiuni.

"Pentru a fi de neinlocuit, trebuie sa fii mereu diferita!", spunea celebra Coco Chanel, motto care ne-a inspirat in redarea colectiilor noastre, si in calitate de cel mai complex magazin online, va punem la dispozitie cele mai iubite si versatile extensii de par.

×