Comenzi telefonice la 0785.700.600 sau te ajutam sa alegi nuanta potrivita pe WhatsApp la 0785.700.600

De ce sa alegi byMilano

Pentru ca By Milano:

 1. Este unic importator de extensii din par natural “baby hair”, cel mai nou concept in materie de extensii din par natural, reprezentand cel mai pur si sanatos par , provenit de la donatori tineri, cu un par netratat sau modificat chimic. Astfel ca parul in starea lui naturala, este colectat , sortat si puternic hidratat, pentru a-i asigura un ciclu de viata cat mai indelungat in extensiile de par.Parul “baby hair” este pretabil a fi vopsit de nenumarate ori, si valorificat in mai multe cicluri de purtare, ceea ce se cauta mai ales in cazul extensiilor permanente.Aspectul perfect sanatos poate fi verificat de catre fiecare client la primirea clientului, dar si atestat prin certificatul de calitate.
 2. Suntem o companie stabila, cu o vasta experienta in domeniul frumusetii
 3. Compania noastra comercializeaza doar produse originale, si anume extensii din par natural remy 100%Produsele pe care le poti cumpăra, le achiziţionăm numai de la producători/furnizori autorizaţi. Acest lucru face imposibil livrarea de bunuri de o calitate îndoielnică sau produse care nu sunt originale.
  Ca o garanţie a calităţii produselor putem furniza, de asemenea, recomandările partenerilor nostri. Extensiile  noastre de par sunt furnizate către o serie de magazine fizice pe întreg teritoriul ţărilor în care activăm dar si in cadrul saloanelor cu profil.Ideea de produs original este intarita prin certifcatul de calitate ce va insoti fiecare produs comandat!
 4. 99% produse in stoc , pt ca echipa By Milano este mereu in priza pentru a completa imediat stocurile si a satisface cerintele tuturor clientilor, asigurand livrarea in 24 de ore pe teritoriul Romaniei si in 48 ore in orice tara din Europa.
  Atuni cand fluxul de comenzi este urias, procentul de 1% de produse lipsa stoc vor fi completate in maxim 10 zile lucratoare.
 5. 100% clienti multumiti, acesta fiind si principalul obiectiv al companieiEchipa noastra valorifica absolut toate feed-backuri le clientilor nostri, prin imbunatatirea continua , de la stoc la stoc a extensiilor de par.
 6. Consiliere non-stop in privinta alegerii nuantei, astfel ca , daca esti o clienta pretentioasa sau nehotarata, ne poti contacta fara ezitare la nr nostru de wp pentru a solicita detalii sau a ne trimite poze relevante cu parul tau!
  Un operator By Milano te va ajuta cu sfaturi profesioniste si te va ajuta in alegerea culorii perfecte!
 7. Schimb de culoare gratuit
 8. Livrare rapida atat in tara cat si in strainatate in cele mai bune conditii!
×